Jonathan Boom wint voor de vijfde keer

Geplaatst op: 28 januari 2011

Voorsprong op clubgenoot Niels Immerzeel die in deze wedstrijd vierde werd. Sven Prins, Michiel Visschers en Dirk de Jong een ook een aantal punten bijeen. Bij de C3 wedstrijd was er een keer geen overwinning voor een Nooitgedachter. Henk Jan Kroese ging in de voorlaatste ronde onderuit en werd uiteindelijk nog negende. Op de tweede plaats eindigde Dirk Kroese en Mike Oudshoorn werd derde. Met de finale nog te gaan is het nog erg spannend wie de overwinning pakt. Henk Regelink behaalde een knappe vierde plaatst bij de Masters 2 maar zakt een plaatsje in het klassement. Jan van der Zon uit Wilnis werd negende in de sprint omdat hij vlak voor de finale nog een gat in het peloton heeft dichtgereden. René Elenbaas plakte ook één puntje. Jos Aarsman was op de Weissensee om de alternatieve Elfstedentocht te rijden. De grootste groep Nooit Gedachters, Master 3, deden weer hun stinkende best om puntjes te rijden maar de concurrentie is erg groot. Kees Houtman was deze keer de beste en werd 24ste.

De finale van de Masters is op 2 maart in Amsterdam waarna de prijsuitreiking zal zijn in het oergezellige bar/restaurant De Schaeve Schaats.

Jonathan Boom van IJsclub Nooit Gedacht was afgelopen woensdag voor de vijfde keer winnaar van de marathon schaatswedstrijd van de C2 categorie op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Met nog de finale wedstrijd te gaan kan hem de winst in het klassement eigenlijk niet meer ontgaan met 19 punten voorsprong. … Lees meer »