001 - Karwei
CSW verliest in slotfase

Geplaatst op: 19 mei 2024

De beste kansen in de eerste helft waren voor CSW waar de ploeg zeker twee keer had moeten scoren. Mick v.d. Loo mocht vrij op de doelman aflopen na een prima pass van Bram Bode maar de bal verdween voor CSW aan de verkeerde kant van de paal. Ook Stijn Molenaar had vrij baan richting het doel van Foreholte maar dit keer wist de doelman redding te brengen. Veel balbezit voor Foreholte maar grote kansen wist de ploeg niet te creëren omdat CSW prima stond te verdedigen.

Na rust begon CSW wat meer aan te dringen op zoek naar de bevrijdende treffer. CSW meende recht de hebben op een zuivere strafschop na een handsbal waarbij de arm absoluut niet langs het lichaam hing maar de scheidsrechter zag het helaas anders. CSW kreeg een aantal hoekschoppen maar ook zonder het gewenste resultaat. Ook in deze tweede helft kon Foreholte nauwelijks gevaarlijk worden. Vlak voor tijd kreeg Foreholte een vrije trap aan de zijkant van het veld maar waarom is nog steeds voor iedereen onduidelijk. De bal ging uit en kwam op de voeten van de grensrechter van CSW die een meter buiten het veld stond. In plaats van een inworp voor CSW gaf de scheidsrechter een vrije trap aan Foreholte. De bal werd vervolgens in de zestienmeter gebracht en na een valpartij van een aanvaller van Foreholte besliste de scheidsrechter toch om een strafschop toe te kennen waar hij eerder de situatie wegwuifde. De strafschop werd vervolgens feilloos benut. Heel veel woede aan de kant van CSW waardoor de scheidsrechter het nodig vond om heel veel gele kaarten uit te delen en vervolgens besloot, met nog vijf minuten op de klok, zomaar af te fluiten. CSW moet de laatste wedstrijd nog vol aan de bak om de nacompetitie te ontlopen.

CSW ging zaterdag op bezoek bij Foreholte uit Voorhout. Lang leek het erop dat wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel zou eindigen maar vlak voor tijd kreeg Foreholte een strafschop en moest CSW alsnog een 1-0 nederlaag incasseren. De beste kansen in de eerste helft waren voor CSW waar de ploeg … Lees meer »