Atlantis 1 verspeelt voorsprong al in de eerste helft

Geplaatst op: 14 februari 2011

Afgelopen zaterdag kreeg het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 een oude bekende op bezoek, VZOD 1 uit Kudelstaart. Tijdens de vorige ontmoeting werd er ruim gewonnen door VZOD.

Die wedstrijd, gespeeld op 11 december 2010, resulteerde in een 15-8 nederlaag voor Atlantis. VZOD 1 staat in de huidige competitie veilig in de middenmoot, waar Atlantis 1 nog steeds strijdt tegen degradatie. Ook deze week was het dus een zeer belangrijke wedstrijd voor het eerste team van Atlantis. De wedstrijd werd helaas nipt verloren met 11-14. De resterende drie wedstrijden moet de Rabobank formatie nog heel wat uit kast halen om zich te handhaven in de 3e klasse.
Masha Hoogeboom keerde na een lange periode van blessureleed gelukkig weer terug in het basis achttal van de ploeg uit Mijdrecht. VZOD speelde niet met hun beste opstelling, dus de taak was aan Atlantis om snel een flinke voorsprong te pakken. Het eerste doelpunt was voor VZOD, maar Atlantis wist na 20 minuten de 5-1 op het scorebord te krijgen. Atlantis speelde in de eerste helft vele malen sterker dan het team uit Kudelstaart. De kansen lagen er om een monsterscore neer te zetten voor de rust, maar Atlantis speelde het niet goed uit. VZOD kreeg weer het vertrouwen en maakte vlak voor rust de 6-5.
Tijdens de rust benadrukte coach Mark van den Brink hoe zonde het was dat we niet met een flinke voorsprong de rust in gegaan zijn. Ook was duidelijk dat VZOD weer vertrouwen op een overwinning had gekregen en de tweede helft vast en zeker de betere spelers in de ploeg zou brengen, om zo toch nog de punten te pakken.
Dit bleek geheel waar. Direct na rust maakte VZOD de 6-6. Atlantis 1 kwam na die gelijkmaker door middel van een vrije bal nog voor een laatste keer op een voorsprong en daarna nam VZOD de leiding over.

Atlantis 1 ging weer zonder punten en zeer teleurgesteld van het veld af. Er had meer ingezeten, de ploeg had de eerste helft de kans om over VZOD heen te lopen, maar deed dat niet.

Op zaterdag 26 februari zal de volgende thuiswedstrijd plaatsvinden.

Atlantis zal Fluks ontvangen in sporthal de Willesstee te Wilnis om 15.50 uur.

Afgelopen zaterdag kreeg het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 een oude bekende op bezoek, VZOD 1 uit Kudelstaart. Tijdens de vorige ontmoeting werd er ruim gewonnen door VZOD. Die wedstrijd, gespeeld op 11 december 2010, resulteerde in een 15-8 nederlaag voor Atlantis. VZOD 1 staat in de huidige competitie veilig … Lees meer »