Atlantis 1 kan geen vuist maken tegen Fluks

Geplaatst op: 1 maart 2011

Fluks heeft nog steeds kans op het kampioenschap en Atlantis is nog niet veilig voor degradatie. Beide ploegen waren er dus op gebrand om de punten binnen te halen.
Atlantis begon brutaal aan de wedstrijd door tot twee keer toe de voorsprong te nemen. Echter was het uiteindelijk Fluks dat de doelpunten makkelijker kon maken. Fluks kon uitlopen tot een stand van 2-6. Het schot van Fluks was deze keer beter verzorgd dan bij de vorige ontmoeting. Het bleek snel dat Fluks niet voor niets voor het kampioenschap gaat. Er werd door de ploeg uit Noordwijk voor rust al 13 keer gescoord, zodat met rust een 7-13 stand genoteerd kon worden.

In de rust werd er aangegeven dat er nog meer gegeven zou moeten worden door de ploeg om bij te kunnen blijven in de tweede helft. Atlantis bleef in de tweede helft goed doorspelen. Jelmer Steen moest vijf minuten na de rust vanwege een blessure vervangen worden door Alex van Senten.

Atlantis kon in de tweede helft nog terug komen tot vier punten verschil.

Hier had Fluks een antwoord op door snel twee treffers te maken. De uitslag zou 13-19 worden in het voordeel van Fluks.

Er kan met een goed gevoel terug gekeken worden op een redelijke goede wedstrijd. Er zijn nog twee competitiewedstrijden te gaan die door Atlantis in winst zullen moeten worden omgezet om degradatie te voorkomen. Aankomende zaterdag 5 maart speelt Atlantis tegen Argus om 17.40 uur in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 de inhaalwedstrijd tegen Fluks 1. De wedstrijd was al eerder vastgesteld in december maar werd destijds afgelast vanwege de sneeuwval. In de uitwedstrijd werd een goede wedstrijd gespeeld maar werd er toch verloren. Fluks heeft nog steeds kans op het kampioenschap … Lees meer »