Atlantis 2 pakt punten in Amsterdam

Geplaatst op: 26 april 2011

In de zinderende hitte startte Atlantis in een vertrouwde opstelling met Jacco, Peter, Chantal en Joyce ditmaal in de verdediging en Auke, Alex, Melissa en Lisanne in de aanval. Kristian Geerdinck is helaas nog geblesseerd. Atlantis pakte direct het initiatief en kwam al snel op een 1-0 voorsprong. Die voorspong werd de hele eerste helft vastgehouden, waardoor beide ploegen met een 7-8 stand in het voordeel van Atlantis de kleedkamers in gingen. De tweede helft ging het tempo van de Amsterdammers verder naar beneden. De ploeg liet zich nog verder terugzakken waardoor Atlantis gedwongen werd lang naar de juiste kans te zoeken. Waar de Mijdrechtenaren voorheen ongeduldig werden, wisten zij nu het geduld wel te bewaren. Met slim en tactisch spel wist Atlantis de verdediging van Rohda steeds te omzeilen, waardoor de voorsprong kon worden vastgehouden en uitgebreid. Het gat van vier werd echter nooit gevonden. Sterker nog, de Amsterdammers kwamen vlak voor tijd langszij, maar met twee treffers van afstand van Jacco en Joyce werd het stugge spel van Rohda alsnog bedwongen. De door de Rabobank gesponsorde ploeg ging verdiend met twee punten naar Mijdrecht.

De volgende wedstrijd van Atlantis 2 wordt gespeeld op zaterdag 14 mei om 14.00 uur aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Tegenstander is dan DKV 2 uit IJmuiden.

Zaterdag 23 april speelde het door de Rabobank gesponsorde tweede team van Atlantis tegen het ervaren Rohda 5 uit Amsterdam. Na een gelijk opgaand duel eindigde de teller na 70 slopende minuten in het voordeel van Atlantis. De Mijdrechtenaren wonnen met 13-15. In de zinderende hitte startte Atlantis in een … Lees meer »