Argon speelt gelijk tegen HSC '21

Geplaatst op: 7 november 2011

De avondwedstrijd in het Twentse land (vooruitgeschoven op verzoek van de thuisploeg) heeft een hardwerkend Argon een verdiend punt opgeleverd.

Vanaf de aftrap speelde Argon als een collectief, scherp in de duels en met de intentie om vooruit te spelen, de toch wat verraste thuisploeg moest in de openingsfase het initiatief dan ook aan Argon laten, maar echte kansen leverde dit spelbeeld eigenlijk niet op. Maar na ruim 20 minuten was er dan de beloning toen Patrick Lokken de bal na een hoekschop van Nicolai Verbiest tegen de touwen achter doelman Brammer wist te koppen voor de 0-1.
Langzaam wist HSC '21 zich te herstellen en met name in het laatste kwartier voor rust kreeg de ploeg de overhand, zonder echter (net als Argon in het eerste deel) tot echt gevaarlijke aanvallen te kunnen komen. Toch slaagden ze er op slag van rust in, de stand in evenwicht te brengen, toen een scherp indraaiende vrije trap van Rhebergen door niemand in het overvolle strafschopgebied werd geraakt, maar het zicht van doelman Maxime Singels dusdanig beperkt was, dat ook hij de bal niet kon bemachtigen, waardoor het leer bij de verste paal binnen viel, 1-1.

Na rust zakte het spelpeil van de levendige wedstrijd wat in en viel er voor de toeschouwers minder te genieten. Beide ploegen hadden nog wel één goede mogelijkheid om tot scoren te komen. Aan Argon zijde was het Vincent Verheul, die na 75 minuten alleen op doelman Brammer af kon gaan, maar bij het passeren van de sluitpost te ver naar de buitenkant werd gedwongen om nog succesvol te kunnen zijn, terwijl een scrimmage in het gebied voor Maxime Singels in de slotfase een fraaie omhaal van Uguz opleverde, maar de flitsende reactie van de Mijdrechtse doelman op deze inzet voorkwam een zeker niet meer verdiende nederlaag.

Al met al heeft een collectief strijdend Argon een goed resultaat weten te behalen bij de nummer drie van de ranglijst, een mentale steun in de voorbereiding op de ontmoeting met koploper Achilles '29 komend weekeinde in Mijdrecht.

De avondwedstrijd in het Twentse land (vooruitgeschoven op verzoek van de thuisploeg) heeft een hardwerkend Argon een verdiend punt opgeleverd. Vanaf de aftrap speelde Argon als een collectief, scherp in de duels en met de intentie om vooruit te spelen, de toch wat verraste thuisploeg moest in de openingsfase het … Lees meer »