Vinken verliest laatste wedstrijd in de zaal

Geplaatst op: 31 maart 2008
Vinken speelt haar laatste zaalwedstrijd tegen Merwede. Voor De Vinken staat er niets meer op het spel. Degradatie is helaas zeker. Merwede moet nog wel even haar best doen, zij is nog niet zeker van behoud in de poule. En zoals altijd, probeert Vinken het zo moeilijk mogelijk te maken voor haar tegenstander. Vanwege blessures maken een aantal nieuwe gezichten hun debuut in Vinken 1.

Flinke voorsprong
Het team van De Vinken speelt met een sterk gewijzigde opstelling haar laatste zaalwedstrijd. Drie debutanten spelen mee. De aanval bestaat uit aanvoerder Arjan Kroon, Hein Aafjes uit het derde team, Angela Sloesarwij en Susanne De Wit. Angela scoort het eerste Vinkendoelpunt van de wedstrijd, nadat Merwede de score heeft geopend, 1-1. Elisa Rozendaal, eveneens uit het derde, scoort de 2-0 uit een mooie vrije bal. Naast Elisa, bestaat de tweede aanval uit Mariska Meulstee, Peter Koeleman en Stefan Oussoren, de laatste is eveneens uit het derde team. Vinken speelt goed in de eerste helft. Vol enthousiasme, met een hoge snelheid en met een beetje geluk, gaan de ballen er bijna als vanzelfsprekend in. Het Fortis bank team komt zelfs op een voorsprong van vier doelpunten, als Hein Aafjes de 7-3 scoort met een afstandsschot. Maar Merwede staat met een reden boven Vinken en zij geven natuurlijk niet zomaar op. Ze komen terug tot de stand van 8-6. Vinken behoudt de voorsprong en gaat met een tevreden gevoel de rust in.

Dip in tweede helft
In deze tweede helft gaat het allemaal een stuk moeilijker voor Fortis bank team. Er zijn voldoende kansen, maar het geluk lijkt op voor het team van trainer en coach Dirk van der Vliet. Merwede komt al snel tot 9-9. En gaat direct door naar de voorsprong. Het lukt Vinken niet om te scoren, ook niet met invallers Kelvin Hoogenboom, Rogier Schoenmaker en Melanie Kroon. De eindstand is 10-14. Het zaalseizoen is met deze laatste wedstrijd afgelopen, het is tijd om het veld op te gaan waar we hopen op een beter einde.

Vinken speelt haar laatste zaalwedstrijd tegen Merwede. Voor De Vinken staat er niets meer op het spel. Degradatie is helaas zeker. Merwede moet nog wel even haar best doen, zij is nog niet zeker van behoud in de poule. En zoals altijd, probeert Vinken het zo moeilijk mogelijk te maken … Lees meer »