Veenland H1 wint van Unitas H3

Geplaatst op: 21 oktober 2008
Vrijdagavond speelden de Ronde Veense volleybalteams Unitas H3 en Veenland H1 tegen elkaar in de Willisstee.

De wedstrijd startte moeizaam voor Veenland. Unitas wist een aantal goede aanvallen uit te voeren en won de eerste set met 25-20. Gedurende de tweede set werd het spel aan beide kanten wat agressiever, wat resulteerde in nog meer aanvallen en goede verdedigingen aan beide kanten van het net. Ondanks diverse protesten wist de scheidsrechter het hoofd koel te houden bij onduidelijke situaties. Dat gold ook voor Veenland, dat de tweede set won met 25-19. In de derde set werd geknokt voor elk punt en eindigde daardoor in 26-24 voor de Wilnissers. Bij de laatste set was bij Unitas enige vermoeidheid waar te nemen, waardoor Veenland echt in het spel kwam en de laatste en beslissende set won met 25-14.
Voor Veenland is dit de derde gewonnen wedstrijd.

Beide teams spelen hun volgende wedstrijd op 29 oktober, Veenland in Hoofddorp tegen Smash ‘86 en Unitas thuis in Mijdrecht tegen VHZ.

Vrijdagavond speelden de Ronde Veense volleybalteams Unitas H3 en Veenland H1 tegen elkaar in de Willisstee. De wedstrijd startte moeizaam voor Veenland. Unitas wist een aantal goede aanvallen uit te voeren en won de eerste set met 25-20. Gedurende de tweede set werd het spel aan beide kanten wat agressiever, … Lees meer »