Atlantis A1 blij met ruime winst

Geplaatst op: 24 november 2008

Na een goede start van Atlantis kwam de A1 met 2-0 voor. Door 3 zuivere schoten kwam Thor helaas al snel terug tot 2-3. Na aanmoedigingen van het publiek en de coaches begon de A1 echt te korfballen wat resulteerde in een 7-3 voorsprong. Na nog 2 doelpunten van Thor ging men de rust in met een stand van 7-5. In de rust kreeg het Van Dam team te horen dat ze scherper onder de korf moesten zijn en meer moesten gaan scoren. Met frisse moed werd aan de tweede helft begonnen. Helaas kwam Thor al snel terug tot 7-6 en begon het toch spannend te worden. Eenmaal in de aanval kreeg Natasja Korver een strafworp mee die Jeroen Korver afmaakte. Helaas kreeg Atlantis in de verdediging ook een strafworp tegen die ook werd benut. Vanaf dat moment begon Atlantis echt te scoren en kwam men voor met 13-7. In deze fase van de wedstrijd werd gescoord door onder andere Erik Kragting, Kristian Geerdinck en Jeroen Korver. Ondertussen scoorde Thor nog de 13-9 door een korte kans en een schot. In de slotfase werd Cynthia Sassen gewisseld voor Lisanne Reurings.

Cynthia ging door haar enkel en was niet meer in staat om verder te spelen. In de laatste paar minuten maakte Atlantis het nog af met 3 extra doelpunten. Het eindresultaat werd dan ook 16-9 voor Atlantis A1.
De doelpunten zijn gemaakt door: Jeroen Korver (5), Kristian Geerdinck (4), Erik Kragting (4), Steven Gortenmulder (2), Wendy Kentrop (1)

Het door ” Van Dam bedrijfsdiensten” gesponsorde team Atlantis A1 speelde op 22 november tegen Thor (H) A1. Atlantis begon de wedstrijd met de volgende opstelling; aanval: Jeroen Korver, Kristian Geerdinck, Natasja Korver, Cynthia Sassen, verdediging: Erik Kragting, Steven Gortenmulder, Janneke van Ginkel, Wendy Kentrop.Na een goede start van Atlantis … Lees meer »