CSW op dreef, 4-1 winst op RCL

Geplaatst op: 15 maart 2010

Het was een latertje, want de wedstrijd tegen RCL stond om 16.15 uur op het wedstrijdrooster. CSW begon goed aan de wedstrijd, na een paar aanvallen over en weer was het Christianne Bijman die in de 4e minuut naar de grasmat werd getrokken. De scheidsrechter floot voor een strafschop, Christianne verzilverde zelf de elf meter, 0-1.

Het was RCL dat het initiatief nam en enkele doelrijpe kansen kreeg, in de 9e minuut maakte RCL terecht gelijk, 1-1. RCL kreeg na de 1-1 nog enkele kansen, gelukkig voor CSW stond het RCL vizier niet op scherp. In de 20e minuut was het CSW dat weer iets van zich liet zien, kansjes voor Iris Wagemaker en Kim van Kippersluis. In de 29e minuut wordt er een CSW doelpunt door een duw fout afgekeurd. Er volgen meer kansen: Jorien van der Pool komt als rechtsachter op en mocht op doel afwerken, de keeper stopt de inzet, een vrije trap van Danielle Singerling verdwijnt net naast het doel. Ruststand 1-1.

Na de rust was het RCL dat met lange ballen onze verdediging aan het werk hield, Diane Koenen moest ingrijpen. In de 52e minuut trapte onze sluitpost de bal tegen Jaclyn Leiwakabessy, de bal rolde aan de, voor ons, goede kant van de paal naast. In de 65e minuut kopte Shannon Molleman, uit een vrije trap van Iris Wagemaker, schitterend in, 1-2.

CSW kwam op stoom en er volgde een periode met vele mooie aanvallen, een kans voor Christianne loopt net naast het doel. In de 71e minuut was het Christianne Bijman die Shanon Molleman aanspeelde, die op haar beurt de bal subliem doorspeelde en Christianne vrij voor de keeper zette hetgeen de 1-3 betekende. RCL had nog wel kleine kansjes maar CSW had alles onder controle. In de 89e minuut pikte Christianne Bijman de bal op in de verdediging van RCL en scoorde de 1-4. Al met al een verdiende overwinning voor een zeer goed spelend CSW.

Opstelling:
Isabella Koenen, Manon Breewel (45e Lea Malbasic), Diana Koenen, Jaclyn Leiwakabessy, Jorien van der Pool (70e Iris van Dijk), Natasja Cornelissen, Kim van Kippersluis, Christianne Bijman, Iris Wagemaker Shannon Molleman

Wisselspeelsters: Iris van Dijk, Tessa van der Linden, Lea Malbasic en Shannen de Jong.

Coach: Janny Timisela en Evert Lans, Ilona Keijzer als team manager, Nils Jansen als fysio en George Baars als grensrechter.

Het was een latertje, want de wedstrijd tegen RCL stond om 16.15 uur op het wedstrijdrooster. CSW begon goed aan de wedstrijd, na een paar aanvallen over en weer was het Christianne Bijman die in de 4e minuut naar de grasmat werd getrokken. De scheidsrechter floot voor een strafschop, Christianne … Lees meer »