Atlantis 2 doet zichzelf tekort

Geplaatst op: 17 mei 2010

Afgelopen zaterdag heeft het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een zware wedstrijd gespeeld tegen TRIAZ 3, een ploeg uit Amsterdam. In deze wedstrijd was vooraf de doelstelling duidelijk: met winst is het kampioenschap weer een stapje dichterbij. De doelstelling werd niet gehaald, maar met een 8 - 8 gelijkspel behoudt Atlantis 2 het initiatief ten opzichte van de concurrent.

Na het goede spel van de afgelopen weken was het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 vol vertrouwen. Er werd elke week makkelijk gescoord en de verdediging hield het goed dicht. Ook deze wedstrijd was dat weer de bedoeling.
Het begin van de wedstrijd was erg rommelig. Beide ploegen hadden moeite om de bal in de ploeg te houden en door het kiezen van verkeerde kansen en veel plaatsfouten bleven de aanvallen erg kort. Toch lukte het Atlantis om een 2 - 0 voorsprong te pakken.
Langzaamaan begon de motor te lopen en na een 3 - 1 tussenstand leek het erop dat Atlantis 2 een beslissende voorsprong zou gaan pakken. De verdediging stond goed, waardoor er eigenlijk geen kansen werden weggegeven en aanvallend werden er lange en goed verzorgde aanvallen afgeleverd. Het lukte echter niet om zo'n aanval te belonen met een doelpunt. En zo bleef het spannend, want met rust was de voorsprong slechts twee punten: 4 - 2.

In de rust werden de laatste dingen rechtgezet en werd de tweede helft weer met vertrouwen begonnen. Het vertrouwen werd alleen al snel minder, omdat het aanvallend maar niet wilde lukken en het verschil met de eerste helft was dat de aanvallen ook minder verzorgd werden. Het werd een rommelige en zelfs slechte tweede helft.
Maar aan vechtlust ontbrak het niet. Ondanks dat Triaz steeds op een punt kon komen, behield Atlantis haar voorsprong. Helaas gebeurde aan het einde van de wedstrijd toch datgene waar iedereen al bang voor was. Met nog een minuut te spelen lukte het Triaz om gelijk te komen.

De laatste minuut was wel voor Atlantis en speelde deze dan ook goed uit. Alleen werd deze ook weer afgesloten als bijna alle aanvallen: zonder doelpunt. Zo eindigde deze wedstrijd in een teleurstellende 8 - 8.

Gelukkig heeft het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 nog alles in eigen hand. Omdat de concurrent ook gelijk heeft gespeeld blijft de voorsprong twee punten.
Over twee weken wordt de laatste thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld. Wij hopen dat u ons komt aanmoedigen, zodat na die wedstrijd het kampioenschap wel heel dichtbij komt!

Afgelopen zaterdag heeft het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 een zware wedstrijd gespeeld tegen TRIAZ 3, een ploeg uit Amsterdam. In deze wedstrijd was vooraf de doelstelling duidelijk: met winst is het kampioenschap weer een stapje dichterbij. De doelstelling werd niet gehaald, maar met een 8 - 8 gelijkspel behoudt … Lees meer »