Nederlaag CSW

Geplaatst op: 1 november 2010

Het is CSW niet gelukt om de goede lijn van de laatste weken door te trekken. Het bezoekende VVZ was na negentig minuten de sterkste en stapte met een 1-2 overwinning van het veld.

Het begin was voor CSW dat al snel de eerste kans kreeg via Edwin Milton die net iets tekort kwam nadat de keeper een schot van Maurice Bartels had losgelaten. Even later een goede voorzet van Bartels die door Cabeza in een keer op de slof werd genomen maar helaas zonder resultaat. Hierna was het de beurt aan VVZ dat bij balverlies van CSW er levensgevaarlijk uitkwam. Zo werd de snelle linksbuiten weggestuurd richting doelman Jordi Wens, hij legde vervolgens de bal breed maar verdediger Edgar van Schie was net op tijd om erger te voorkomen. Het meeste gevaar van VVZ kwam van de linkerkant zo ook toen een bal panklaar werd gelegd maar het schot werd gekeerd door Jordi Wens. CSW speelde slordig, leed veel balverlies en grossierde teveel in de lange bal. Ook de dode spelmomenten werden door VVZ vakkundig verdedigd. Een corner van VVZ leverde wel bijna de openingstreffer op maar de bal werd gelukkig door alles en iedereen gemist. Een minuut of 10 voor rust kwam VVZ verdiend aan de leiding. Een korte corner werd bij de tweede paal gelegd waar zomaar vrij kon worden ingekopt in de verste hoek.

Na de rust een CSW dat op jacht ging naar de gelijkmaker maar het lukte de ploeg maar niet om een gat te slaan in de hechte defensie van VVZ. Het was VVZ dat de gevaarlijkste ploeg bleef en doordat het veld erg groot werd gehouden ontstond er veel ruimte om te counteren. Zo kon een speler van VVZ vanaf het middenveld zomaar doorlopen richting rand zestien. Zijn schot werd door doelman Wens schitterend gepareerd. Even later was het echter wel 0-2 toen een schot door Wens wat ongelukkig werd beoordeeld. Het had zelfs nog erger kunnen worden maar oog in oog met de spits was Wens de situatie de baas. CSW probeerde met lange ballen nog wat te forceren en had ook nog de pech dat het geen strafschop kreeg toen Michel Zeldenrijk omver werd getrokken binnen de zestien. Ook enkele kopballen leverde niets op omdat de prima doelman van VVZ steeds de situatie meester was. In blessuretijd kon CSW eindelijk scoren toen Zeldenrijk intikte op aangeven van Bartels. De tijd was echter tekort om nog voor de gelijkmaker te gaan want vlak hierna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

CSW kan zich zaterdag wederom op eigen veld revancheren als de ploeg om 14.30 uur aantreed tegen Ajax.

Het is CSW niet gelukt om de goede lijn van de laatste weken door te trekken. Het bezoekende VVZ was na negentig minuten de sterkste en stapte met een 1-2 overwinning van het veld. Het begin was voor CSW dat al snel de eerste kans kreeg via Edwin Milton die … Lees meer »