001 - Karwei

ME2 Legmeervogels wint met 9-0 van Ouderkerk ME2

Geplaatst op: 30 januari 2012

Op zaterdag 28 januari kwamen de meiden van de Legmeervogels ME2 weer vol enthousiasme bij elkaar. Ze waren helemaal klaar voor de nieuwe competitie en de wedstrijd tegen Ouderkerk ME2. De coach gaf de opstelling door en na het fluitsignaal begonnen ze aan een mooie wedstrijd. Er werd goed over gespeeld en dit resulteerde in een snelle doelpunten reeks. Na het eerste doelpunt van Charlotte waren ze niet meer te stoppen. Voor rust werd er maal liefst 8 keer gescoord. De tweede helft was Ouderkerk een stuk sterker en stonden ze veel beter te verdedigen.
De meiden van de Legmeervogels kwamen er niet meer zo makkelijk door maar hadden nog wel een paar mooie kansen. Uiteindelijk scoorde Nicky het laatste doelpunt waardoor de eindstand 9 - 0 bleef. De doelpunten kwamen van Charlotte (4x), Lotus (2x) Ilse (1x), Nicky (1x) en Kim (1x). Een mooie start van de competitie. Zaterdag spelen de meiden uit tegen Velsen ME1.

Op zaterdag 28 januari kwamen de meiden van de Legmeervogels ME2 weer vol enthousiasme bij elkaar. Ze waren helemaal klaar voor de nieuwe competitie en de wedstrijd tegen Ouderkerk ME2. De coach gaf de opstelling door en na het fluitsignaal begonnen ze aan een mooie wedstrijd. Er werd goed over … Lees meer »