Atlantis D2 verliest in Linschoten

Geplaatst op: 23 april 2012

Op zaterdag 21 april mocht het door HCM gesponsorde Atlantis D2 naar Linschoten om te spelen tegen LUNO D1.
Van de thuiswedstrijd was bekend dat dit een zware wedstrijd zou worden, maar met fel en supergeconcentreerd spel zou Atlantis D 2 het LUNO knap lastig kunnen maken.

In het begin ging het spel gelijk op en had zowel Atlantis als LUNO een aantal kansen. Voor de wissel kreeg de D2 helaas twee doorloopballen tegen en werd er tegen een 2-0 achterstand aangekeken. Na het wisselen werden er door LUNO meerdere doorloopballen gescoord, maar gelukkig scoorde Lieke ook met een doorloopbal. Met een 6 - 1 achterstand werd de rust in gegaan.
Na een peptalk van de trainsters Masha en Ciska werd er in de tweede helft feller begonnen. Zowel het aanvallen als het verdedigen ging beter. Na een paar kansen over en weer maakte Dennis een mooi doelpunt en LUNO ook een. Na het wisselen van vak nog een afstandschot van LUNO tegen, maar verder werden de aanvallen van de tegenstander goed afgeweerd.

Zo eindigde de wedstrijd helaas in een 8 - 2 eindstand. Emma en Anna werden heel hartelijk bedankt voor het invallen. Voor de volgende wedstrijd gaat de D2 naar Kamerik om tegen SDO te spelen.

Op zaterdag 21 april mocht het door HCM gesponsorde Atlantis D2 naar Linschoten om te spelen tegen LUNO D1.Van de thuiswedstrijd was bekend dat dit een zware wedstrijd zou worden, maar met fel en supergeconcentreerd spel zou Atlantis D 2 het LUNO knap lastig kunnen maken. In het begin ging … Lees meer »