001 - Karwei
Kleine nederlaag CS

Geplaatst op: 13 september 2015

Wilnis - CSW was zaterdag op bezoek bij Vitesse Delft en keerde huiswaarts met een nipte 1-0 nederlaag. Vooral het missen van een paar unieke kansen brak de ploeg uit Wilnis uiteindelijk op.

Al na 3 minuten spelen kwam CSW op achterstand. Uit een verre ingooi werd de bal niet goed weggewerkt en kwam voor de voeten van een speler van Vitesse die bal in de verste hoek knalde. CSW moest deze tik even verwerken en kwam in de beginfase maar moeilijk aan voetballen toe. Vitesse kwam een aantal malen gevaarlijk door via de flanken en bij een scherpe voorzet raakte doelman Jordy Wens dusdanig geblesseerd dat hij moest worden vervangen door Rahim Gok. CSW kwam bijna op een grotere achterstand toen de bal uit de draai met net over het doel werd geschoten. CSW begon wat beter in het spel te komen, kreeg wat vrije trappen maar was daarin veel te slordig zodat de doelman van Vitesse maar nauwelijks hoefde op te treden. Nog voor rust kreeg CSW een unieke kans op de gelijkmaker toen Dave Cornelissen aan een lange rush begon. Hij liep recht op de keeper af maar zijn schot belandde op het lichaam van de prima doelman van Vitesse.

Na rust kreeg CSW direct al de ideale mogelijkheid om te scoren. Geklungel in de defensie van Vitesse leidde tot balverlies en Mike Cornelissen verscheen oog in oog met de doelman en ook dit keer redde de keeper prima op de inzet van Cornelissen. Het was CSW dat in de tweede helft het meeste balbezit had en de ploeg voelde dat de gelijkmaker in de lucht hing. CSW kreeg wederom een prima kans. Na een goede aanval had Bram Bode de bal voor het inschieten maar weer lag de keeper van Vitesse in de weg. Even daarna werd Vincent van Hellemondt de diepte ingestuurd die vervolgens de bal prima meenam en de bal panklaar lag voor een leeg doel maar niemand van CSW om het karwei af te maken. De tijd verstreek en CSW gaf achterin ook meer ruimte weg en daardoor kon Vitesse een paar keer gevaarlijk counteren. Bijna kwam Vitesse daardoor op 2-0 maar de paal voorkwam een grotere nederlaag voor CSW. De ploeg uit Wilnis zette nog alles op alles door de ballen in de zestien te pompen maar het gewenste resultaat bleef uit.

Wilnis - CSW was zaterdag op bezoek bij Vitesse Delft en keerde huiswaarts met een nipte 1-0 nederlaag. Vooral het missen van een paar unieke kansen brak de ploeg uit Wilnis uiteindelijk op. Al na 3 minuten spelen kwam CSW op achterstand. Uit een verre ingooi werd de bal niet … Lees meer »