Atlantis 1 kan geen vuist maken tegen VZOD

Geplaatst op: 2 februari 2015

Het door Rabobank gesponsorde team van Atlantis 1 uit Mijdrecht mocht zaterdag 31 januari thuis aantreden tegen VZOD uit Kudelstaart. De vorige wedstrijd tegen VZOD was een fiasco. Vaak zijn de wedstrijden onderling in het heetst van de strijd. De ploeg was er daarom ook op gebrand een goed resultaat neer te zetten. Een week eerder werd er namelijk ook al verloren.

Deze week mocht Anouk Mollers de bal uitnemen omdat “Mollers Waterwerken” de wedstrijdbal sponsorde. Nadat de bal uitgenomen was, wist meteen het eerste aanvalsvak tot scoren te komen. Helaas had VZOD er meteen een antwoord op terug. Beide ploegen liepen in de eerste helft niet ver van elkaar af. Wel was het zo dat VZOD steeds de voorsprong pakte. De tegenstander liep vaak uit tot een klein gaatje van twee doelpunten. Vlak voor rust werd het gat 3 punten, maar er kon meteen weer aansluiting gemaakt worden. Er werd gerust met een stand van 9-11 in het voordeel van VZOD.

Na rust was het VZOD dat meteen tot scoren kon komen. De spelers van Atlantis begonnen wat geïrriteerd op elkaar te reageren wat het spel niet ten goede kwam. De tegenstander kon dan ook makkelijk uitlopen tot een stand van 13-19. Hiermee was de wedstrijd ook wel gespeeld. De laatste paar minuten scoorden beide ploegen nog een paar keer. De einduitslag werd uiteindelijk 15-22.

Volgende week mag Atlantis afreizen naar DSO in Alkmaar. Hier zullen toch echt weer eens punten mee naar huis moeten worden genomen. De eerstvolgende thuiswedstrijd is tegen Triaz op 14 februari om 16:30 uur in de sporthal de Phoenix in Mijdrecht.

Het door Rabobank gesponsorde team van Atlantis 1 uit Mijdrecht mocht zaterdag 31 januari thuis aantreden tegen VZOD uit Kudelstaart. De vorige wedstrijd tegen VZOD was een fiasco. Vaak zijn de wedstrijden onderling in het heetst van de strijd. De ploeg was er daarom ook op gebrand een goed resultaat … Lees meer »