Prima afsluiting CSW

Geplaatst op: 15 december 2014

CSW heeft het jaar prima afgesloten door thuis met 2-1 te winnen van Zeewolde en door het verlies van de andere concurrenten kwam de ploeg van trainer Dennis Sluijk op de tweede plaats terecht.

Het was een moeizame wedstrijd voor CSW mede ook door het feit dat Zeewolde veel strijd leverde en vaak de baas was bij het winnen van de tweede bal. Zeewolde ging volop mee in de strijd en dat leverde een aardig duel op waarbij er nog geen echt grote kansen ontstonden in de beginfase. Het eerste gevaar kwam van CSW toen Jay Klaas Wijngaarden de bal laag voortrok maar goed verdedigingswerk voorkwam een voorsprong voor CSW. Zeewolde kwam een paar keer gevaarlijk door via de flanken maar vooralsnog ook zonder resultaat. CSW kreeg nog een prima kans toen Sander Kunkeler de wegsprintende Vincent van Hellemondt bediende. Waar van Hellemondt misschien beter zelf had moeten schieten lag hij de bal af op Wijngaarden die net een teenlengte tekort kwam om te scoren. Na ruim een half uur spelen kreeg CSW een domper te verwerken. Een goede voorzet vanaf links werd bij de tweede paal knap binnengekopt. Niet veel later leek de schade nog erger te worden. Een tackle op de rand zestien werd door scheidsrechter bestraft met een penalty. Doelman Jordy Wens voorkwam erger voor CSW en ranselde de bal keurig uit de hoek en hield zo zijn ploeg in de wedstrijd. Voor rust kreeg CSW nog een kans via van Hellemondt maar zijn schot was een prooi voor de doelman van Zeewolde.

Na rust was het meteen CSW dat de touwtjes in handen nam en verbeten op jacht ging naar de gelijkmaker. Heel veel balbezit voor CSW en de ploeg kreeg ook kansen. Bij een vrije trap verlengde Marciano Kastoredjo de bal met het hoofd maar deze ging voorlangs bij de tweede paal. Ook een voorzet van van Hellemondt kon net niet worden verzilverd door Wijngaarden. Een kwartier na rust kwam CSW toch op de verdiende gelijkmaker. Van Hellemondt gaf de bal af op de geheel vrijstaande Wijngaarden die vervolgens de bal voor het intikken had. Zeewolde kwam er amper meer uit en kon in de tweede helft nauwelijks meer een gevaar vormen voor het doel van CSW. Twintig minuten voor tijd kwam CSW op voorsprong. Wijngaarden verzond een prachtige dieptebal op de lopende Bram Bode. Bode zag dat de doelman uitkwam, bleef heel kalm, en tikte beheerst binnen. CSW probeerde de stand nog verder uit te breiden maar was net niet zorgvuldig genoeg bij de laatste bal. CSW kwam zelf ook niet meer in gevaar en zodoende werd het jaar op een prima wijze afgesloten.

CSW heeft het jaar prima afgesloten door thuis met 2-1 te winnen van Zeewolde en door het verlies van de andere concurrenten kwam de ploeg van trainer Dennis Sluijk op de tweede plaats terecht. Het was een moeizame wedstrijd voor CSW mede ook door het feit dat Zeewolde veel strijd … Lees meer »