Speelsters van Atlantis F2 met coach Robin van 't Schip

Meiden van Atlantis F2 spelen gelijk in spannende wedstrijd

Geplaatst op: 27 januari 2014

Afgelopen zaterdag 25 januari speelde de F2 korfbaljeugd van Atlantis een spannende uitwedstrijd tegen de Zoetemeerse Meervogels.

De meiden van de ploeg uit Mijdrecht(op de foto v.l.n.r.: Mariska, Lodi, Amber, Vera en Fabienne) maakten vlak voor rust een prachtig doelpunt, door snel en behendig samenspel. Ze werden in hun aanvallen steeds scherper en hoewel hun verdediging sterk was, moesten ze toch een tegendoelpunt verwerken in de tweede helft en eindigde het uiteindelijk in een gelijkspel 1-1.

Het team van Atlantis speelde een veelbelovende wedstrijd waarbij ze uitblonken in samenspel en plezier. Zaterdag 1 februari zijn er weer nieuwe kansen voor deze meiden in De Eendracht in Mijdrecht. Dan spelen ze tegen de F2 van Velocitas.

Afgelopen zaterdag 25 januari speelde de F2 korfbaljeugd van Atlantis een spannende uitwedstrijd tegen de Zoetemeerse Meervogels. De meiden van de ploeg uit Mijdrecht(op de foto v.l.n.r.: Mariska, Lodi, Amber, Vera en Fabienne) maakten vlak voor rust een prachtig doelpunt, door snel en behendig samenspel. Ze werden in hun aanvallen … Lees meer »