De spelers van Atlantis 1 werden begeleid door het jeugdteam van de week

Atlantis 1 houdt punten in Mijdrecht

Geplaatst op: 27 januari 2014

De door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 moest afgelopen zaterdag aantreden tegen Thor uit Harmelen. Om mee te blijven doen aan de top van de ranglijst moest het eerste team van korfbalvereniging Atlantis vandaag thuis winnen van Thor. Het was aan de ploeg uit Mijdrecht de taak om dit waar te maken.

In de beginfase van de wedstrijd wist Atlantis een voorsprong te nemen ten opzichte van Thor. Het resterende deel van de helft wist de het vlaggenschip van Atlantis deze voorsprong vast te houden en zelfs uit te bouwen. Dit werd beloond in de vorm van een 13-3 ruststand.

De thuisploeg had de tweede helft een moeizame start en hier profiteerde Thor dan ook van. De bezoekers liepen in, maar Atlantis bleven strijden. Ook al ging het spelen in de tweede helft moeizaam, toch wist de ploeg de voorsprong groot genoeg te houden om niet meer in gevaar te komen. De wedstrijd eindigde bij een stand van 21-12 en zo blijft Atlantis 1 meedoen aan de top van het klassement.

De door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 moest afgelopen zaterdag aantreden tegen Thor uit Harmelen. Om mee te blijven doen aan de top van de ranglijst moest het eerste team van korfbalvereniging Atlantis vandaag thuis winnen van Thor. Het was aan de ploeg uit Mijdrecht de taak om dit waar te … Lees meer »