Atlantis 1 met trainers/coaches Frits Bruijntjes en Marijke Pauw

Atlantis 1 gelijk tegen koploper

Geplaatst op: 20 januari 2014

Afgelopen zaterdag moest het door Rabobank gesponsorde Atlantis in Zaandam aantreden tegen de koploper ZKC ’31. De ploeg moest winnen om aansluiting te houden voor de eerste plaats. De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. Beiden ploegen waren gedreven om te winnen. De eerste helft eindigde in 7 – 8. Atlantis kreeg van coaches Frits Bruijntjes en Marijke Pauw de opdracht om vooral hetzelfde te blijven spelen, maar zichzelf wel meer te belonen voor de gecreëerde kansen.

De tweede helft ging weer gelijk op. Met nog vijf minuten op de klok keek Atlantis tegen een 13 – 11 achterstand aan. A1-speelster Britt Vermolen mocht haar debuut maken in het eerste team. Haar inzet bleek een goede keuze: het vak trok al gauw de stand weer gelijk. Toch kwam Atlantis daarna weer op achterstand: 14-13. Gelukkig wist de ploeg het in de laatste minuut weer gelijk te maken. De eindstand was 14-14.

Atlantis heeft de strijd om de koppositie nu helaas niet helemaal meer in eigen hand, maar de ploeg kan toch terugkijken op een goede wedstrijd. Volgende week speelt Atlantis om 16:40 uur thuis in de Phoenixhal tegen Thor 1. Komt allen kijken!

Afgelopen zaterdag moest het door Rabobank gesponsorde Atlantis in Zaandam aantreden tegen de koploper ZKC ’31. De ploeg moest winnen om aansluiting te houden voor de eerste plaats. De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. Beiden ploegen waren gedreven om te winnen. De eerste helft eindigde in 7 … Lees meer »