Atlantis F1 in actie tegen OVVO F2

Atlantis F1 wint in spannende wedstrijd

Geplaatst op: 20 januari 2014

In het eerste kwart werd er goed overgespeeld en goede kansen gecreëerd. Helaas kwamen uit de kansen geen doelpunten en gingen met een 0-0 stand het tweede kwart in. In het tweede kwart was Atlantis iets slaperig, waardoor OVVO kansen kon maken die er ook allemaal niet ingingen en dus een ruststand 0-0.

Het derde kwart begon erg fanatiek en allebei de ploegen wilden graag scoren. OVVO scoorde als eerste met een schot, maar de F1 van Atlantis maakte er snel 1-1 van. In hetzelfde kwart kwam Atlantis op een 1-2 achterstand en dit was ook de stand na het derde kwart. Nadat de coach had gezegd dat ze alles moesten gaan geven en goed moesten blijven verdedigen was dit ook duidelijk te merken in het resterende deel van de wedstrijd. Atlantis maakte in een hele korte tijd 2-2 en er kwam zelfs een voorsprong van 3-2. OVVO kwam ook op een paar kansen, maar die gingen er niet in. In de laatste minuten kwamen er nog twee doelpunten van Atlantis en stond het 5-2 voor de thuisploeg. Van beide kanten kwamen er nog een aantal kansen die er niet ingingen. De eindstand was dan ook 5-2 en Atlantis hield de punten dus in eigen huis.

Atlantis F1 speelt 25 januari tegen Luno F1 in Linschoten om 10.00 uur. De eerstkomende thuiswedstrijd is op 1 februari om 10.00 tegen ESDO F2.

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Atlantis F1 - OVVO F2 op het programma. Het zou een spannende strijd worden, omdat de twee ploegen ongeveer even hoog staan in het klassement. De vorige wedstrijd tegen OVVO uit Maarssen werd verloren door Atlantis. In het eerste kwart werd er goed overgespeeld en … Lees meer »