Atlantis 1 begeleidt door het jeugdteam van de week

Atlantis 1 wint met ruime cijfers van Arena 1

Geplaatst op: 13 januari 2014

De bezoekers uit Rhenen wisten als eerste de korf te vinden en maakte 0-1. Daarna was het aan de thuisploeg om te scoren en zo ging het gelijk op tot 3-3 in de vijftiende minuut. Atlantis was met dit spel helemaal niet tevreden en nam vervolgens voor de rust nog een kleine afstand van drie punten. Er werd gerust met een stand van 7-4.

Na rust wist het eerste team van Atlantis als eerste te scoren en bracht de score tot 10-5. Arena gaf zich nog niet gewonnen en wist terug te komen naar een stand van 10-8. Maar daarna waren de bezoekers gebroken en wist Atlantis de stand met nog een kwartier op de klok tot 15-10 te brengen.

Het door Rabobank gesponsorde Alantis 1 was nog niet klaar met scoren. De ploeg wist in het laatste kwartier nog zeven maal te scoren en bracht hiermee de eindstand op 22-10. Zo werd te wedstrijd toch nog een ruime overwinning voor Atlantis.

De volgende wedstrijd van Atlantis 1, tegen ZKC 31, zal op 18 januari 2014 om 17:45 uur gespeeld worden in sporthal de Tref in Zaandam. Als Atlantis mee wil blijven draaien in de top van het klassement, is het van groot belang dat deze wedstrijd wordt gewonnen. Atlantis zal dan ook gebrand afreizen naar Zaandam volgende week.

Afgelopen zaterdag 11 januari speelde Atlantis 1 dat gesponsord wordt door Rabobank, een thuiswedstrijd tegen Arena 1 in Mijdrecht. Arena staat laag in de competitie dus het was belangrijk om ook deze korfbalwedstrijd te winnen. De bezoekers uit Rhenen wisten als eerste de korf te vinden en maakte 0-1. Daarna … Lees meer »