Hertha F2 onderuit tegen FC Breukelen met 1-6

Geplaatst op: 18 november 2013

Op de dag dat onze goed heiligman in Nederland aankwam traden de helden van het door Geox en autobedrijf Kooyman gesponsorde Hertha F2 team aan tegen de gasten uit Breukelen. Een zware wedstrijd stond op het programma, gezien de gasten uit Breukelen zeer weinig verliespunten hadden. Van de acht gespeelde wedstrijden hadden zij er zes in winst om gezet, en twee wedstrijden werden gelijk gespeeld. De helden van de F2 zijn met een stabiel seizoen bezig, van de acht wedstrijden werden er vijf gewonnen en drie verloren. Kortom, de jonge Herthanen konden zich meten waar ze stonden. Met een complete bezetting konden de leiders Maarten en Duncan ten strijde trekken. Het was de beurt voor Levi om de eerste helft op doel te staan, wissels waren Ravi en Sem van Til.

De aftrap was de gasten uit Breukelen. Wat ontstond was een wedstrijd die op en neer golfde. Om nu te zeggen dat Breukelen direct de bovenliggende partij zou zijn kwam bedrogen uit. Hertha was bepaald niet de mindere. In de 8ste minuut van de eerste helft was het Breukelen die de score wist te openen. Een schuiven op het natte veld was Levi t machtig, 0-1. Hertha stroopte de mouwen nog eens op ondanks het koude weer en zocht de aanval. Bijna waren de Herthanen succesvol, Sem Veenhof werd in stelling gebracht maar zijn schot werd geblokt door speler van Breukelen. Aan de andere kant hield Levi op een meer dan voortreffelijke manier zijn doel schoon. Scheidsrechter van dienst Sten de Lange stond overal kort op en floot voortreffelijk.

In de tweede helft de gebruikelijke keeperwissel aan Hertha kant. Levi verruilde zijn plaats voor die van Ravi. Hertha nam de aftrap en hetzelfde beeld van de eerste helft ging verder. Beide teams in de aanval, van beide kanten diverse kleine kansjes. En weer was het Breukelen dat kon juichen. Weer was het de 8ste minuut, het leek wel een herhaling van de eerste helft. Gezien het feit dat het nogal nevelig was zag Ravi de bal te laat en was het 0-2. De jonge Herthanen lieten de kop niet hangen, vochten voor wat ze waard waren maar helaas was het Breukelen die voor de derde keer de Hertha doelman wist te verschalken, 0-3. Noa Gosselaar deed na de aftrap direct wat terug, met een mooie pegel wist hij de Breukelen keeper te verschalken, 1-3. Hertha geloofde er weer in. Maar helaas werd de vechtlust die de Herthanen lieten zien bij een speler van Hertha iets al te letterlijk genomen. Bij een fair duel om de bal moest Sem van Til zijn meerdere erkennen aan de tegenstander, maar hij kon dit niet verkroppen. Een natrappende beweging als gevolg, waardoor hij zelf 5 minuten buiten de lijnen gestuurd werd maar daardoor ook zijn teamgenoten dupeerde. Met een man minder in het veld was er geen houden aan, de 1-4, 1-5 en 1-6 werden in een tijdsbestek van drie minuten gemaakt. Een ruime overwinning voor de gasten uit Breukelen, maar wel een ietwat geflatteerde.

Volgende week kunnen de mannen van trainers/leiders opnieuw aan de bak, thuis tegen Wasmeer, dit betreft weer een wedstrijd uit de bekercompetitie. Aanvang is om 09:00 uur op Sportpark de Molmhoek.

Op de dag dat onze goed heiligman in Nederland aankwam traden de helden van het door Geox en autobedrijf Kooyman gesponsorde Hertha F2 team aan tegen de gasten uit Breukelen. Een zware wedstrijd stond op het programma, gezien de gasten uit Breukelen zeer weinig verliespunten hadden. Van de acht gespeelde … Lees meer »