Loosdrecht F3 - Hertha F2   0-7

Loosdrecht F3 - Hertha F2 0-7

Geplaatst op: 9 september 2013

Na weken van trainen was het vandaag de eerste wedstrijd voor de jongens van Hertha F2. Dit jaar staan de jongens onder de ambitieuze leiding van Maarten van Dam en Duncan van Senten. Met twee keer in de week trainen worden de jongens klaar gestoomd voor een wellicht mooie voetbal toekomst. De eerste "echte" wedstrijd van het seizoen was een beker wedstrijd in en tegen Loosdrecht. De F2 van Loosdrecht was de eerste horde in een wellicht mooi bekertoernooi.

Om 10:00 uur werd er afgetrapt door Loosdrecht en de jongens van Hertha zaten er direct boven op. Dit resulteerde in een droomstart, binnen een minuut kon de Loosdrecht doelman de gang naar het net maken. Luc van Dam tikte beheerst de 0-1 binnen. Hertha trok direct de wedstrijd naar zicht toe, want kort na het eerste doelpunt was het wederom Luc van Dam die de 0-2 binnen werkte. Een mooie aanval werd simpel afgerond door Luc. Het spel speelde zich voornamelijk op het Loosdrecht gedeelte af, een golf van aanvallen van Hertha was dan ook het spelbeeld. Loosdrecht had de eerste helft een vrij kleine doelman opgesteld en de handige Calvin maakte daar handig gebruik van. Bij één van de vele aanvallen schoot hij de bal over de kleine keeper heen, die daardoor kansloos was, 0-3. Sem van Til kwam in het veld en liet de vele meegereisde ouders direct juichen. Zo sluw en behandig als hij is slalomde jij door de defensie van Loosdrecht en tikte simpel Hertha's vierde doelpunt binnen, 0-4. Steve Boekel deed kort voor de rust ook nog even een duit in het zakje. Dachten de mannen van Loosdrecht nog enige hoop te hebben, Steve deed dit laatste sprankje verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met een mooie trap maakt hij de 0-5 voor Hertha.

In de tweede helft ging Steve op doel, Ravi Verbruggen kwam hierdoor in het veld. Het spelbeeld bleef hetzelfde als in de eerste helft. De jongens van de F2 domineerde en gingen wat slordiger spelen. Dit was het gevolg van de grote voorsprong wellicht. Jammer want de score had nog hoger uit kunnen vallen. Maar, de koek was nog niet helemaal op. De F2 bezit een paar jongens met een geweldige trap, en één van die jongens is Noa. Hij maakt de 0-6 halverwege de tweede helft maar het mooiste doelpunt bewaarde hij voor het laatst. Na een mooi breedte pass, vertrok Noa op rechtsvoor. Hij speelde een aantal tegenstanders uit, en vanuit de rechtsvoor hoek haalde hij verwoestend uit. Die trap deed zijn werk, de bal ging via de onderkant van de lat het doel in. De keeper stond er bij en keek er naar. Volstrekt kansloos was hij. Wat een fantastisch doelpunt en wat een wedstrijd. Na afloop de traditionele penalty serie gewonnen en de eerste wedstrijd en winst waren een feit.

Volgende week wacht de eerste wedstijd van het seizoen. Dan is Victoria de tegenstander. Dit is wederom een uitwedstrijd en de eerste competitiewedstrijd. De eerste wedstrijd thuis van Hertha F2 is op 21 september, Tegen Viod F1 om 09:00 uur op sportpark de Molmhoek.

Na weken van trainen was het vandaag de eerste wedstrijd voor de jongens van Hertha F2. Dit jaar staan de jongens onder de ambitieuze leiding van Maarten van Dam en Duncan van Senten. Met twee keer in de week trainen worden de jongens klaar gestoomd voor een wellicht mooie voetbal … Lees meer »