Atlantis 1 moet knokken voor belangrijke punten

Geplaatst op: 27 mei 2013

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 nam het deze week op tegen het als laatste geplaatste DSO uit Alkmaar. Het was belangrijk voor Atlantis dat ze ook deze wedstrijd wisten te winnen. Na winst van deze wedstrijd komt de mogelijkheid tot promotie naar de tweede klasse steeds dichterbij. Atlantis wist de spannende wedstrijd uiteindelijk te winnen met 12-11.

Het Rabobank-team begon niet goed aan deze wedstrijd. Na 20 minuten spelen stond er een stand van 3-6 op het scorebord. Gelukkig werd Atlantis wakker en begon met korfballen. Het team wist zich voor de rust weer terug te knokken naar 7-7.

Atlantis begon goed aan de 2e helft en wist meteen 2x te scoren 9-7. Daarna duurde het even voordat er gescoord werd, maar het was toch DSO die terug kwam tot 9-9. Daarna werd het een spannende wedstrijd met toch Atlantis als winnaar. De eindstand was 12-11.

Hierdoor heeft Atlantis volgende week een goede uitgangspositie voor een promotiewedstrijd naar de tweede klasse. VZOD is volgende week de tegenstander. De winnaar van deze wedstrijd gaat door naar de promotiewedstrijd. Dus komt allen het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 aanmoedigen zaterdag 1 juni om 15.30 uur sportpark Calslagen, Wim Kandreef 4, Kudelstaart.

Atlantis 1 gaat met veel vertrouwen deze wedstrijd tegemoet.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 nam het deze week op tegen het als laatste geplaatste DSO uit Alkmaar. Het was belangrijk voor Atlantis dat ze ook deze wedstrijd wisten te winnen. Na winst van deze wedstrijd komt de mogelijkheid tot promotie naar de tweede klasse steeds dichterbij. Atlantis wist … Lees meer »