Atlantis 3 zet winstreeks voort

Geplaatst op: 2 april 2013

In bijna Siberische omstandigheden mocht Atlantis 3 gesponsord door H.W. Van der Laan zich klaarmaken voor de eerste wedstrijd van het vervolg van het veldseizoen. Met tegenstander Oranje Nassau had het team nog een appeltje te schillen; in de uitwedstrijd in september werd daar immers verloren door slordig spel. Gedreven door deze wetenschap en de wil om de winstreeks van de zaalcompetitie voort te zetten, wist Atlantis 3 de overwinning al kort na de rust veilig te stellen.

Bij deze lage (gevoels)temperatuur was het devies van coach Harold Taal om een zorgvuldige warming up te doen zodat het team warm en geconcentreerd aan de wedstrijd zou starten. De door H.W. Van der Laan gesponsorde ploeg opende de score van de wedstrijd met treffers van Cynthia Sassen, Kim Stolk en Barry van der Waa. Atlantis voerde de boventoon in de wedstrijd, tegenstander Oranje Nassau wist echter de aansluiting wel te houden. In de rust drukte coach Harold Taal de ploeg op het hart om aanvallend de juiste kansen te kiezen en bedacht te zijn op het achterverdedigen van de tegenstander.

In het eerste gedeelte van de tweede helft wist de thuisploeg de voorsprong uit te breiden tot 12-4, door mooi en zorgvuldig spel van beide aanvalsvakken. In de eindfase van de wedstrijd had Atlantis dan toch last van de kou; het team verslapte in de duels en wist minder rendement te behalen uit de opgezette aanvallen. Echter had het derde team van Atlantis door een sterke eerste 50 minuten van de wedstrijd de overwinning zeker gesteld. De wedstrijd werd afgesloten met een keurige 13-7 winst.

Atlantis 3 heeft haar zinnen gezet op een hoge positie op de ranglijst dit veldseizoen. Ook de volgende wedstrijden zal het team dan ook met de volle 100% inzet moeten spelen. Op zaterdag 13 april staat de volgende wedstrijd voor Atlantis 3 op het programma. Dan wordt om 12.30 uur gespeeld op het veld bij tegenstander De Vinken 3 in Vinkeveen.

In bijna Siberische omstandigheden mocht Atlantis 3 gesponsord door H.W. Van der Laan zich klaarmaken voor de eerste wedstrijd van het vervolg van het veldseizoen. Met tegenstander Oranje Nassau had het team nog een appeltje te schillen; in de uitwedstrijd in september werd daar immers verloren door slordig spel. Gedreven … Lees meer »