Atlantis C1 scoort erop los

Geplaatst op: 4 maart 2013

De afgelopen weken werd er door de trainers/coaches Maarten Helsloot en Jeroen Korver vooral getraind op het afmaken van kansen. Een feit is dat de C1 vaak tegen de tien doelpunten aan hikt in een wedstrijd maar nou nooit echt een uitschieter maakt. ODO C1 is de degradant in deze poule en tegen deze ploeg moesten dan ook de velen kansen benut gaan worden.

Om 11:10 klonk het eerste fluitsignaal en de kinderen van de C1 lieten zien waarvoor ze drie weken lang getraind hadden. Van een vakantiedip was geen sprake want binnen vijftien minuten was de voorsprong al 8-0 in het voordeel van Atlantis. Zoals ze dat mooi zeggen; alles wat de ploeg aanraakte veranderde op dat moment in goud en goud is voor het team het scoren van doelpunten. Hierna volgde even een periode waar de nonchalance naar boven kwam. Er werd minder goed verdedigd en het tempo van de aanval zakte ook iets naar beneden.

In de rust werd dit ook duidelijk gemaakt naar de kinderen toe door Maarten en Jeroen en dat resulteerde ook weer in een flitsende start in de tweede helft. Een 10-1 voorsprong die in de rust op het scorebord stond, werd alweer snel uitgebouwd naar een stand van 14-2. Atlantis bleef maar gaan en gaf steeds meer druk op de tegenstander waardoor ODO geen fatsoenlijke aanval meer op de been bracht. Atlantis daarentegen bleef doorgaan en dat resulteerde in nog meer doelpunten. Een paar minuten voor het einde stond het dan ook 19-2 en dan wil de ploeg natuurlijk ook nog de twintigste scoren. Zou dit lukken? Natuurlijk lukte het! De twintigste lag erin en niet veel later werd er afgefloten door de goed fluitende scheidsrechter. Atlantis C1 liet weer eens zien dat ze een uitstekende groei doormaken.

Volgende week speelt de C1 zijn laatste wedstrijd in de zaal waarna het team zich op mag gaan maken voor de kampioensstrijd op het veld. HKV/Ons Eibernest is volgende week de tegenstander. Deze wedstrijd wordt uit gespeeld om 12:05 uur.

Na een periode van drie weken rust mocht Atlantis C1, door BOS meubelstoffeerderij gesponsord, weer eens aantreden voor een wedstrijd op zaterdag 2 maart. En wat voor een wedstrijd werd het. ODO C1 werd compleet verpletterd door het fantastisch spelende team van de korfbalclub uit Mijdrecht. De afgelopen weken werd … Lees meer »