Atlantis 2 doet goede zaken tegen Luno 2

Geplaatst op: 28 april 2009

In de voorbereiding op deze wedstrijd was het voor iedereen duidelijk dat er gewonnen moest worden om degradatie te blijven ontlopen. Atlantis 2, gesponsord door Fortis, stond laatste in de poule. In de eerdere drie ontmoetingen tegen Luno werd er al twee keer door Luno gewonnen. De andere keer werd er gelijk gespeeld. Atlantis wist dat alles op alles gezet moest worden om de punten in eigen huis te houden.

De wedstrijd tegen Luno werd gestart met in de aanval de volgende personen: Wilma Kranenburg, Melissa v/d Stap, Berry de Jong en Jimmy de Koning. Dit vak dat goed aan de wedstrijd begon, scoorde dan ook de openingstreffer. In het andere vak stonden in de verdediging: Kim Stolk, Sandra Gortemulder, Alex van Senten en Mark Goverse.

Het was Atlantis dat in het begin van de wedstrijd het initiatief bleef houden. Echter tegen het einde van de eerste helft kwam Luno toch terug tot 3-3. Uiteindelijk ging Atlantis rusten met een voorsprong van 4-3. Na rust scoorden Atlantis en Luno gelijk op tot het einde van de wedstrijd. Atlantis kon uitlopen maar Luno kon nog een paar keer terug komen in de wedstrijd tot 1 punt. Uiteindelijk werd er door Atlantis gewonnen met 9-7. Aan het einde van de wedstrijd kwamen Tamara Gortenmulder en Wouter Drubbel nog in het veld voor Wilma Kranenburg en Mark Goverse.

Door deze overwinning staat Atlantis gedeeld laatste met drie andere teams, Fiducia en De Vinken. Tegen deze teams moet nog gespeeld worden in de competitie. De volgende wedstrijd voor Atlantis 2 is uit bij DKV te IJmuiden op 9 mei.

Bron: Ingezonden Stukken

In de voorbereiding op deze wedstrijd was het voor iedereen duidelijk dat er gewonnen moest worden om degradatie te blijven ontlopen. Atlantis 2, gesponsord door Fortis, stond laatste in de poule. In de eerdere drie ontmoetingen tegen Luno werd er al twee keer door Luno gewonnen. De andere keer werd … Lees meer »