De Vinken C3 kan goede start geen vervolg geven

Geplaatst op: 21 december 2009

Versterkt met invallers David Leeflang en William Leeflang uit de D1 begonnen we aan de wedstrijd. Al binnen enkele minuten konden de pupillen van De Vinken het eerste doelpunt aantekenen. Angey Jacobs verzorgde de 0-1 met een prima afstandschot. Niet veel later bracht William de stand op 0-2 met een doorloopbal. Met weer een doorloopbal zette David het team op een comfortabel lijkende 0-3 tussenstand, maar door af en toe matig verdedigend werk kon ESDO terug komen en wel tot 3-3, wat ook meteen de ruststand was.

In de tweede helft waren beide ploegen zeer aan elkaar gewaagd, ze kregen voldoende kansen. Het was de thuisploeg die een kans pakte en voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong kwam. Gelukkig had David snel een antwoord op de 4-3, hij maakte 4-4 met opnieuw een doorloopbal. Hierna volgden nog een aantal zeer spannende minuten maar de gelijke stand bleef op het scorebord. Vooraf hadden we tevreden geweest, maar na de wedstrijd bleek wel dat er meer in had gezeten. Hopelijk bewaren we dat voor de thuiswedstrijd!

Afgelopen zaterdag stond er voor de C3 een lastige uitwedstrijd op het programma. Waar de pupillen van De Vinken vorige week hun eerste overwinning van het zaalseizoen boekten, stond tegenstander ESDO uit Kockengen na evenveel wedstrijden op 2 winstpartijen.Versterkt met invallers David Leeflang en William Leeflang uit de D1 begonnen … Lees meer »