001 - Karwei

KDO 2 deelt punten met het Assendelftse SVA.

Geplaatst op: 19 september 2010

KDO 2 speelde afgelopen zondag de uitwedstrijd in Assendelft tegen SVA. SVA, die met zes punten uit twee wedstrijden een goede start van de competitie kende, had in de eerste helft weinig in te brengen tegen de Kwakelaars. Voor KDO 2 waren Martin Bax en Joost Samson trefzeker, waardoor er met een terechte 0-2 voorsprong werd gerust. In de tweede helft waren de verhoudingen omgedraaid. De fysieke lange aanvoerder van SVA werd in de spits gezet en hij maakte het de Kwakelse verdediging behoorlijk lastig. In de 65e minuut kwam SVA op 1-2 en tien minuten later werd het zelfs 2-2. De wedstrijd kon na deze gelijkmaker nog alle kanten op. In de blessuretijd van de wedstrijd was Erik Verbruggen zeer dichtbij de winnende treffer, maar zijn keurige kopbal wist de doelman van SVA fantastisch te redden.
Op basis van de gehele wedstrijd was 2-2 een terechte uitslag. Aanstaande zondag speelt KDO 2 om 11:30 uur thuis tegen Hoofddorp 3.

KDO 2 speelde afgelopen zondag de uitwedstrijd in Assendelft tegen SVA. SVA, die met zes punten uit twee wedstrijden een goede start van de competitie kende, had in de eerste helft weinig in te brengen tegen de Kwakelaars. Voor KDO 2 waren Martin Bax en Joost Samson trefzeker, waardoor er … Lees meer »