Atlantis 1 ongeslagen de zaal in

Geplaatst op: 23 oktober 2017

Waar de rest van de poule al klaar was met het buitenseizoen stond op 21 oktober de inhaalwedstrijd tegen crescendo nog op het programma voor het van Walraven gesponsorde Atlantis 1.  Na de 6 gewonnen wedstrijden op het oh zo mooie kunstgras moest er vandaag aangetreden worden op het ouderwetse gras. Sommige nog met de oude noppen maar grotendeels met flitsende nieuwe noppenschoenen waren de rood wit blauwen klaar om ook de laatste wedstrijd winnend af te sluiten.

Het betrof een zware wedstrijd te gaan worden, felle tegenstander, zompig gras.

Beide ploegen begonnen fel aan de wedstrijd, er werden genoeg kansen gecreëerd aan beide kanten. Atlantis nam in het eerste gedeelte het initiatief qua doelpunten van onder andere Jeroen Korver, Natasja Korver en Jelmer Steen. Naarmate de eerste helft vorderde begon Atlantis het zwaarder te krijgen, de doelpunten vielen minder makkelijk en aan de kant van Crescendo werden er meer kansen gecreëerd.

Atlantis ging de rust in met een voorsprong van 2 punten, 8-10. In de rust werd al snel besproken dat we de betere ploeg waren, maar dat we onze kansen beter moesten gaan uitzoeken en nog meer druk moesten gaan geven bij onze tegenstander.

Na de laatste modder weer van onze schoenen afgeschraapt te hebben was het tijd voor de tweede helft. Waar het bij het vak van Jeroen , Berry, Sharon en Melissa goed liep, liep het in het vak van Maarten, Jelmer, Janneke en Natasja stroever. Crescendo wist hun kansen goed te benutten waardoor ze inliepen tot een stand 16-17. Het keerpunt in de wedstrijd was aanwezig toen Crescendo de kans om op gelijke hoogte niet wist te benutten door middel van een gemiste strafworp.

Waar vorige werk het Mijdrechts kwartiertje aanwezig was was het ditmaal het meiden kwartiertje. Door onder andere doelpunten van Sharon Moen en Janneke van Ginkel werd de stand uitgebreid. Waar de laatste vijf minuten wel 10 minuten leken te duren trok Atlantis aan het langste eind waardoor een eindstand van 17-23 werd bereikt.

Het door van Walraven gesponsorde Atlantis 1 staat hierbij dan ook lonely aan de top met 6 punten voorsprong op de nummer 2,3 en 4. Het publiek hartelijk bedankt voor de aanmoediging en wij hopen jullie allemaal weer in de zaal op de tribune te zien om het eerste aan te moedigen.

Laatst bewerkt op: 23 oktober 2017 14:53

Waar de rest van de poule al klaar was met het buitenseizoen stond op 21 oktober de inhaalwedstrijd tegen crescendo nog op het programma voor het van Walraven gesponsorde Atlantis 1.  Na de 6 gewonnen wedstrijden op het oh zo mooie kunstgras moest er vandaag aangetreden worden op het ouderwetse … Lees meer »